Services

Procedura de plasare de personal desfasurata de BALDOR respecta directivele europeene in ceea ce priveste detasarea si libera prestare de servicii, cat si Codul Muncii din tarile in care candidatii nostri sunt trimisi.
Toti salariatii nostri detasati lucreaza in aceleasi conditii ca si colegii lor, angajati ai clientilor nostri. Inainte de inceperea misiunilor, personalul nostru este declarat nominal la Inspectia Muncii aferenta sediului clientului.
Astfel, ne asumam obligatiile legale in calitate de prestatar de servicii strain.
Clientul – societatea utilizatoare – nu are niciun demers administrativ de facut si nicio taxa de platit.
Tarifele noastre de plasare a personalului includ salariul mediu in sectorul respectiv pentru postul urmarit.
Acestea includ de asemenea concediile precum si toate taxele patronale si salariale pe care le platim in Romania.
Facturam numai perioada in care personalul a fost plasat, pe baza orelor de lucru real efectuate.
Pentru a face fata riscurilor de accidente (la locul de munca sau in afara lui), pentru toti salariatii nostri detasati in Europa se incheie o asigurare suplimentara celei sociale romanesti, aceasta asigurare privata acoperind in proportie de 100% contravaloarea oricarui tip de interventie medicala sau spitalizare.
Pentru a facilita accesul la documentele personalului interimar, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a consulta gratuit, in orice moment, dosarele colaboratorilor lor BALDOR.
Acest lucru este posibil prin intermediul sitului nostru, in cadrul unui cont personalizat, securizat, pe care il cream pentru fiecare din clientii nostri.