bulbariu ionut adrian

NtPDxckTyZ3Ndp2PFDyKRXWwkr4T8dfeakkbK6EV5fY

Contact

Telefon: +40 741.330.100
Email: contact@baldorinterim.ro
Adresa: 38 Iancu de Hunedoara Bucharest, Romania

Macelar 07.09.2012 – prezent:
Firma: Sc Galli gallo abator curcani
Oras lucru: Brasov
Salariu: CONFIDENTIAL
Departament: Industria Alimentara
Domeniu Activitate Firma: transator la banda de curcani

Macelar Si Preparator An Industria Carni Si A Pestelui 08.09.2005 – 17.10.2010
Firma: Carrefour Brasov
Oras lucru: Brasov
Salariu: CONFIDENTIAL
Departament: Industria Alimentara
Domeniu Activitate Firma: Macelar si preparator an industria carni si a pestelui
Responsabilitati:
- Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de
origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare
- Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate;
- Degreseaza carcasele de porc;
- Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita;
- Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.);
- Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi;
- Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si
sorteaza carnea pe calitati;
Realizari:

Avansarea ca sef de echipa la Carrefour brasov

Transator Vita,Porc,Oaie 11.03.2004 – 17.09.2005
Firma: Lefrumarin SRL Brasov
Oras lucru: Brasov
Salariu: CONFIDENTIAL
Departament: Industria Alimentara
Domeniu Activitate Firma: Industria Alimentara.
Responsabilitati:
- Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de
origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare
- Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate;
- Degreseaza carcasele de porc;
- Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita,oaie.
- Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.);
- Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi;
- Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si
sorteaza carnea pe calitati;

Educatie si Formare

Diploma de vanzator an alimentatie publica Diploma de macelar si transator an industria carni si a pestelui.

Competente Personale

- Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare - Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate; - Degreseaza carcasele de porc; - Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita,oaie. - Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.); - Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi; - Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si sorteaza carnea pe calitati;

Limbi Straine

Limbi straine (Nivel cunoastere): italiana (avansat)franceza (mediu)engleza (incepator)

Competenţe de comunicare

Competenţe organizaţionale/manageriale

Competenţe dobândite la locul de muncă

Competenţe informatice

Cunoscator al Microsoft Office